Professioneel

Zaak & inkomen

Je ondernemersdroom vertrekt vanuit een welbepaalde missie en visie die je nastreeft. Een inkomen genereren uit je onderneming is daar allicht één van de doelstellingen van. Denk ook verder dan puur het inkomen en overweeg ook situaties zoals invaliditeit of werkonbekwaamheid of een overlijden. Ook kan je ontkomen aan de lage rentevoeten en je kapitaal binnen je onderneming aan het werk zetten.

Gewaarborgd inkomen

Als zelfstandige ben je het gewoon om zelf het heft in handen te nemen. Maar wat als je plots arbeidsongeschikt wordt door ziekte of een ongeval? Je kan een tijd niet aan de slag gaan en je inkomsten nemen zienderogen af. De vaste kosten blijven hetzelfde. Financiële problemen loeren om de hoek. Met een verzekering gewaarborgd inkomen bescherm je jezelf en je gezin tegen financiële zorgen door arbeidsongeschiktheid. Je kan ook nog een stapje verder gaan en de omzet en vaste kosten van je vennootschap verzekeren.

Overlijdensverzekering

Een plots overlijden brengt meer dan emotioneel leed met zich mee, maar kan ook leiden tot financiële zorgen voor de nabestaanden. Een goede overlijdensverzekering behoedt je nabestaanden hiervan.

Beleggingen

Heeft je onderneming bepaalde reserves in kapitaal die een tijdlang niet aangesproken moeten worden. Zet dit kapitaal aan het werk. Cumfides biedt interessante beleggingsoplossingen die het kapitaal beschikbaar houden.

Wil je graag een persoonlijk voorstel?

Onze sterke punten

Ons kantoor is gevestigd in hartje Lier, op de Kolveniersvest. Elke dag zitten we middenin wat er reilt en zeilt in onze prachtige stad. Met advies en expertise ondersteunen graag alle Lierenaren om hun ambities en dromen te verwezenlijken.

Een team van specialisten staat voor je klaar met het best mogelijk advies en begeleiding in jouw toekomstplannen

Ons kantoor heeft 35 jaar ervaring aan boord. Zo brengen we de nodige know-how aan tafel zodat jij een topbegeleiding krijgt.

We werken graag op maat van jouw behoeften. Wij luisteren naar jou om zo een oplossing op maat van je behoeften voor te stellen.