Professioneel

Medewerkers

Je werknemers zijn de motor van je onderneming en staan op de eerste plaats om je onderneming draaiende te houden. Er zijn verschillende mogelijkheden rond verzekeringen en extralegale voordelen via verzekering die je kan aanbieden aan je personeel. Bovendien biedt Cumfides ook oplossingen voor studenten- en fleximedewerkers.

Arbeidsongevallen

Als je personeel tewerkstelt, ben je wettelijk verplicht om een arbeidsongevallenverzekering aan te gaan. Maar wat houdt dit precies in?

Hospitalisatie

Een ziekenhuisopname kost snel handenvol geld. Werkgevers kunnen hun personeelsleden dan ook een zeer aantrekkelijk extralegaal voordeel gunnen onder de vorm van een hospitalisatieverzekering.

Groepsverzekering

Een groepsverzekering zorgt ervoor dat voor (een bepaalde categorie) van je werknemers een aanvullend pensioen opgebouwd wordt. Bij onderhandelingen om nieuwe werknemers aan te trekken is de groepsverzekering steeds meer een belangrijke troef.

Neem contact op voor jouw verzekeringsvoorstel

Onze sterke punten

Ons kantoor is gevestigd in hartje Lier, op de Kolveniersvest. Elke dag zitten we middenin wat er reilt en zeilt in onze prachtige stad. Met advies en expertise ondersteunen graag alle Lierenaren om hun ambities en dromen te verwezenlijken.

Een team van specialisten staat voor je klaar met het best mogelijk advies en begeleiding in jouw toekomstplannen

Ons kantoor heeft 35 jaar ervaring aan boord. Zo brengen we de nodige know-how aan tafel zodat jij een topbegeleiding krijgt.

We werken graag op maat van jouw behoeften. Wij luisteren naar jou om zo een oplossing op maat van je behoeften voor te stellen.