Professioneel

Gebouw & machines

Je onroerend goed, machines en materieel zijn noodzakelijke tools om je bedrijf te kunnen runnen. Zorg dus voor een uitgebreide verzekering zodat je je voor mogelijke risico’s behoedt.

Gebouwen

Je bedrijfsgebouwen zijn het kloppende hart van je firma. Een allereerste stap is de financiering. Zoek je een financiering op maat? Neem contact op. Een aangepaste brandverzekering is een belangrijke tweede stap.

Materieel

Je IT-infrastructuur en het machinepark zijn de motor van je onderneming. Huiver je bij het idee dat deze het laten afweten? Reken op Cumfides voor verzekeringsoplossingen op maat zodat je een goede nachtrust geniet.

Neem contact op voor jouw verzekeringsvoorstel

Onze sterke punten

Ons kantoor is gevestigd in hartje Lier, op de Kolveniersvest. Elke dag zitten we middenin wat er reilt en zeilt in onze prachtige stad. Met advies en expertise ondersteunen graag alle Lierenaren om hun ambities en dromen te verwezenlijken.

Een team van specialisten staat voor je klaar met het best mogelijk advies en begeleiding in jouw toekomstplannen

Ons kantoor heeft 35 jaar ervaring aan boord. Zo brengen we de nodige know-how aan tafel zodat jij een topbegeleiding krijgt.

We werken graag op maat van jouw behoeften. Wij luisteren naar jou om zo een oplossing op maat van je behoeften voor te stellen.