Professioneel

Beroepsrisico

Als ondernemer ben je best verzekerd tegen bepaalde risico’s die bij het leven als zelfstandige horen. Aangezien deze risico’s continu veranderen, zorgt Cumfides voor een maatoplossing waar ook recente trends naar risico worden ingeschat. Denk dus verder dan louter aansprakelijkheid en neem ook risico’s zoals cybersecurity in overweging.

Aansprakelijkheid

Ondernemen staat gelijk aan risico’s nemen. Het is mogelijk dat, wanneer het fout loopt, jouw aansprakelijkheid in vraag zal worden gesteld. Daarom is het belangrijk om op voorhand bij bepaalde risico’s stil te staan en deze zorgvuldig af te dekken met een verzekeringsoplossing op maat.

Cybersecurity

Gerichte cyberaanvallen vormen een reële dreiging die mogelijk de continuïteit van je onderneming in gevaar kunnen brengen. Een sluitende oplossing om alle mogelijke hacks te voorkomen, bestaat helaas niet. Cumfides is graag jouw partner zodat je verzekerd bent tegen mogelijke risico’s rond jouw IT-infrastructuur.

Neem contact op voor jouw verzekeringsvoorstel

Onze sterke punten

Ons kantoor is gevestigd in hartje Lier, op de Kolveniersvest. Elke dag zitten we middenin wat er reilt en zeilt in onze prachtige stad. Met advies en expertise ondersteunen graag alle Lierenaren om hun ambities en dromen te verwezenlijken.

Een team van specialisten staat voor je klaar met het best mogelijk advies en begeleiding in jouw toekomstplannen

Ons kantoor heeft 35 jaar ervaring aan boord. Zo brengen we de nodige know-how aan tafel zodat jij een topbegeleiding krijgt.

We werken graag op maat van jouw behoeften. Wij luisteren naar jou om zo een oplossing op maat van je behoeften voor te stellen.