Diensten

Professioneel

Welkom bij Cumfides in hartje Lier. Onze samenwerking begint steeds met een gesprek, waarbij we graag luisteren naar jouw behoeften, toekomstplannen en noden als bedrijf. Via onze expertise in verzekeren krijg je advies op maat van jouw bedrijf zijn situatie. 

Van vrachtwagen, bedrijfswagen tot tractor, verzeker niet enkel jouw bedrijfsvoertuig, maar ook de inhoud ervan!

Ondernemen brengt bepaalde risico’s met zich mee zoals beroepsaansprakelijkheid, cybergevaar,…

Als zelfstandige/zaakvoerder val je niet altijd terug op sociale zekerheid. Kom meer te weten over gewaarborgd inkomen, overlijdensverzekeringen en beleggingen.

Een arbeidsongeval is snel gebeurd. Hoe zorg ik dan mijn werknemers voldoende verzekerd zijn voor hospitalisatie en groepsverzekering. Meer info over de dekking en voordelen voor je werknemers.

Lijkt jouw pensioen nog te ver weg? Bekijk samen met onze ook de fiscale voordelen voor jou en jouw vennootschap om gerust op pensioen te gaan.

Schade aan uw bedrijfsgebouw? Machinebreuk? Verzeker jouw onroerend goed op de correcte manier! Verzeker je machines, elektronisch materieel en gebouwen.

Jouw behoeften als bedrijf eens samen overlopen?

Onze sterke punten

Ons kantoor is gevestigd in hartje Lier, op de Kolveniersvest. Elke dag zitten we middenin wat er reilt en zeilt in onze prachtige stad. Met advies en expertise ondersteunen graag alle Lierenaren om hun ambities en dromen te verwezenlijken.

Een team van specialisten staat voor je klaar met het best mogelijk advies en begeleiding in jouw toekomstplannen

Ons kantoor heeft 35 jaar ervaring aan boord. Zo brengen we de nodige know-how aan tafel zodat jij een topbegeleiding krijgt.

We werken graag op maat van jouw behoeften. Wij luisteren naar jou om zo een oplossing op maat van je behoeften voor te stellen.