Particulier

Woning

De Vlaming heeft een spreekwoordelijke baksteen in de maag. Het verwondert dan ook niet dat je op zoek bent naar je eigen stekje. Cumfides verzekert graag jouw onroerend goed. 

Brandverzekering

Je eigen woning is zonder twijfel je grootste investering. Een correcte verzekering is dus een absolute must. Bovendien dekt een brandverzekering niet enkel brandschade. Ook waterschade, inwerking van elektriciteit, storm en gasbreuk zijn gedekt via de polis.

Diefstalverzekering

Jaarlijks vinden tientallen duizenden inbraken plaats in België. Een diefstalverzekering die je waardevolle spullen dekt, is daarom nog niet zo’n gek idee.

Wil je graag een persoonlijk voorstel?

Onze sterke punten

Ons kantoor is gevestigd in hartje Lier, op de Kolveniersvest. Elke dag zitten we middenin wat er reilt en zeilt in onze prachtige stad. Met advies en expertise ondersteunen graag alle Lierenaren om hun ambities en dromen te verwezenlijken.

Een team van specialisten staat voor je klaar met het best mogelijk advies en begeleiding in jouw toekomstplannen

Ons kantoor heeft 35 jaar ervaring aan boord. Zo brengen we de nodige know-how aan tafel zodat jij een topbegeleiding krijgt.

We werken graag op maat van jouw behoeften. Wij luisteren naar jou om zo een oplossing op maat van je behoeften voor te stellen.