Particulier

Voertuigen

Een auto, motor, fiets of motorhome verzekeren? Cumfides in Lier is jouw specialist ter zake en werkt graag een voorstel op maat uit. Vertrouw op ons ervaren team!

Autoverzekering

Wist-je-dat er meer dan 5,5 miljoen wagens rijden in België? Het is enorm druk op de Belgische wegen. Naast de wettelijke verplichte verzekering is een volledige dekking al lang geen overbodige luxe meer. Ontdek welke verzekeringen Cumfides kan aanbieden voor jouw wagen:

Motorverzekering

Het aantal motorrijders neemt jaar na jaar toe, maar ook de ongevallen. Met je motor sta je dagelijks bloot aan heel wat gevaren op het Belgische, verzadigde wegennet. Een volledige en degelijke bescherming is een absolute noodzaak. Cumfides biedt volgende verzekeringen voor motorrijders:

Fietsverzekering

De fiets wint steeds meer aan populariteit. Dankzij de opkomst van fiets-o-strades wordt het een volwaardig alternatief voor de wagen. Een uitgebreide dekking kan voor elk gebruik van je fiets nuttig blijken. Via verschillende maatschappijen verzekeren we volgende zaken:

Motorhome verzekering

De motorhome is steeds meer in opmars. Ze staan synoniem aan begrippen zoals vrijheid en eenheid met de natuur en zijn dus zo een ideale ontspanningsmogelijkheid voor recreatief gebruik. Maar je rijdt in een voertuig dat meer dan 3,5 ton kan wegen. Dit vereist een aangepaste bescherming. Cumfides helpt je graag verder:

Neem contact op voor jouw verzekeringsvoorstel

Onze sterke punten

Ons kantoor is gevestigd in hartje Lier, op de Kolveniersvest. Elke dag zitten we middenin wat er reilt en zeilt in onze prachtige stad. Met advies en expertise ondersteunen graag alle Lierenaren om hun ambities en dromen te verwezenlijken.

Een team van specialisten staat voor je klaar met het best mogelijk advies en begeleiding in jouw toekomstplannen

Ons kantoor heeft 35 jaar ervaring aan boord. Zo brengen we de nodige know-how aan tafel zodat jij een topbegeleiding krijgt.

We werken graag op maat van jouw behoeften. Wij luisteren naar jou om zo een oplossing op maat van je behoeften voor te stellen.