Particulier

Pensioen

Je hebt het einde van je loopbaan bereikt. Eindelijk tijd om van het leven te genieten. Begin tijdig aan je pensioenplanning en zorg dat je een mooi appeltje voor de dorst hebt.

Pensioensparen

Een pensioenspaarverzekering is een levensverzekeringscontract. Het biedt je de mogelijkheid om een kapitaal op te bouwen voor je pensioen én een fiscaal voordeel te genieten. Zo garandeer je dezelfde levensstandaard na je pensioen als ervoor.

Langetermijnsparen

Ook langetermijnsparen is een levensverzekeringscontract. Dit biedt je ook de mogelijkheid om een kapitaal op te bouwen voor je pensioen en een fiscaal voordeel te genieten tot 30% op de gestorte premies.

Groepsverzekering

Een groepsverzekering wordt afgesloten door je werkgever. Deze kan waarborgen omvatten voor je pensioen, overlijden, arbeidsongeschiktheid en een hospitalisatieverzekering gebonden aan de beroepsactiviteit. Een aanvullend pensioenplan is minder belast dan een loonsverhoging en ook laag belast op het ogenblik van pensioen of overlijden. Dit kan ook aangewend worden voor een vastgoedinvestering.

Wil je graag een persoonlijk voorstel?

Onze sterke punten

Ons kantoor is gevestigd in hartje Lier, op de Kolveniersvest. Elke dag zitten we middenin wat er reilt en zeilt in onze prachtige stad. Met advies en expertise ondersteunen graag alle Lierenaren om hun ambities en dromen te verwezenlijken.

Een team van specialisten staat voor je klaar met het best mogelijk advies en begeleiding in jouw toekomstplannen

Ons kantoor heeft 35 jaar ervaring aan boord. Zo brengen we de nodige know-how aan tafel zodat jij een topbegeleiding krijgt.

We werken graag op maat van jouw behoeften. Wij luisteren naar jou om zo een oplossing op maat van je behoeften voor te stellen.