Particulier

Gezin & gezondheid

Je gezin is de hoeksteen van je leven en verdient enkel het allerbeste. Cumfides begeleidt je graag doorheen de verschillende verzekeringsmogelijkheden zodat je voor iedere mogelijke situatie gedekt bent.

Familiale verzekering

De familiale verzekering is niet verplicht, maar komt zeker van pas als je kind eens tijdens het voetballen per ongeluk een ruit in stampt of je hond een voorbijganger bijt. Een ongeluk is snel gebeurd.

Ongevallen

Een ongeluk is snel gebeurd. Zorg dat je je geen zorgen dient te maken om financiële details.

Overlijden & invaliditeit

Je gezin is van onschatbare waarde. Daarom wil je de financiële toekomst van je gezin garanderen bij een onverwacht overlijden of arbeidsongeschiktheid van de broodwinnaar.

Reisverzekering

Een reis staat gelijk aan ontspanning, plezier en vertier. Maar ook daar kunnen onverwachte gebeurtenissen optreden zoals ziekte, een verloren bagage of een ongeval. Cumfides biedt een gepaste verzekering voor elk scenario.

Hospitalisatie

Gehospitaliseerd zijn brengt vaak een grote kost met zich mee. Een hospitalisatieverzekering is een absolute must. Dit dekt medische kosten na tussenkomst van je ziekenfonds, ambulante kosten voor en na de hospitalisatie en bepaalde zware ziekten. Sommige maatschappijen gaan hier nog verder in.

Groepsverzekering

Een groepsverzekering is afgesloten door je werkgever. Deze kan onder meer pensioensparen, uitkering bij arbeidsongeschiktheid maar ook een hospitalisatieverzekering omvatten. Het is aan te raden deze dekking aan te vullen en voor te bereiden op de voortzetting hiervan.

Neem contact op voor jouw verzekeringsvoorstel

Onze sterke punten

Ons kantoor is gevestigd in hartje Lier, op de Kolveniersvest. Elke dag zitten we middenin wat er reilt en zeilt in onze prachtige stad. Met advies en expertise ondersteunen graag alle Lierenaren om hun ambities en dromen te verwezenlijken.

Een team van specialisten staat voor je klaar met het best mogelijk advies en begeleiding in jouw toekomstplannen

Ons kantoor heeft 35 jaar ervaring aan boord. Zo brengen we de nodige know-how aan tafel zodat jij een topbegeleiding krijgt.

We werken graag op maat van jouw behoeften. Wij luisteren naar jou om zo een oplossing op maat van je behoeften voor te stellen.