Diensten

Particulier

Welkom bij Cumfides in hartje Lier. Onze samenwerking begint steeds met een gesprek, waarbij we graag luisteren naar jouw behoeften, toekomstplannen en noden als particulier. Via onze expertise in verzekeren krijg je advies op maat van jouw situatie. 

Jouw auto, moto of (elektrische) fiets verzekeren? Rijdt één van de kinderen met een elektrische step? Cumfides biedt de gepaste verzekering voor iedere vervoersmogelijkheid.

Er zit meer in jouw brandverzekering dan je denkt. Welke verzekering heb ik nodig voor thuis, het kot van zoon/dochter of mijn tweede verblijf?

Bescherm je gezin in aansprakelijkheid, bij ongevallen en medische bijstand in binnen- en buitenland.

Hoeveel euro heb je nodig om jouw pensioen in je huidige levensstijl verder te zetten? Bekijk de opties rond pensioen- en langetermijnsparen om zo een zorgeloze financiële toekomst tegemoet te gaan.

Een juridisch geschil, discussie bij een ongeval of juridische problemen met jouw werkgever? Laat je bijstaan door experten in elke juridische specialisatie.

Jouw behoeften eens samen overlopen?

Onze sterke punten

Ons kantoor is gevestigd in hartje Lier, op de Kolveniersvest. Elke dag zitten we middenin wat er reilt en zeilt in onze prachtige stad. Met advies en expertise ondersteunen graag alle Lierenaren om hun ambities en dromen te verwezenlijken.

Een team van specialisten staat voor je klaar met het best mogelijk advies en begeleiding in jouw toekomstplannen

Ons kantoor heeft 35 jaar ervaring aan boord. Zo brengen we de nodige know-how aan tafel zodat jij een topbegeleiding krijgt.

We werken graag op maat van jouw behoeften. Wij luisteren naar jou om zo een oplossing op maat van je behoeften voor te stellen.