Over Cumfides Lier

Ontdek ons verhaal

Het kantoor De Smedt-Op de Beeck werd opgericht in 1988 door Paul Op de Beeck. Snel vervoegden Graziella De Smedt-Dendale en nadien zoon Bart De Smedt het team om uit te groeien tot een full-service zelfstandig bankkantoor van Crelan en een verzekeringsmakelaar te vormen. Een referentie in de stad Lier en ver daarbuiten.

In 2020 smolt het kantoor samen met het kantoor van Kristine Torfs, met evenveel ervaring in het vakgebied. Samen staan zij garant voor 35 jaar concrete ervaring binnen het bank- en verzekeringsverhaal. De huidige naam van het kantoor is Cumfides Verzekeringen en Crelan Lier.

Onze waarden

Vertrouwen

Een goede samenwerking vertrekt vanuit wederzijds vertrouwen. We beginnen steeds met een doordacht gesprek waarbij we jouw behoeften, toekomstplannen en noden in kaart brengen. Zo kunnen we via een uitgebreide analyse een voorstel op maat van jouw situatie voorleggen.

Langetermijnsamenwerking

Langetermijn-samenwerking

Onze horizon reikt verder dan enkel korte termijn. We hebben de ambitie om een levenslange verzekeraar te zijn. Dankzij ons uitgebreid productaanbod en expertise in-house kunnen we iedere klant een leven lang op heel persoonlijke manier begeleiden.

Kwaliteit

Een enorm belangrijk aspect waarvoor Cumfides graag garant staat. Kwalitatieve, laagdrempelige dienstverlening. Cumfides is er voor iedereen. We vinden kwaliteit ook een enorm belangrijk kenmerk voor de producten die we aanbieden. Deze ondergaan steeds een grondige selectie en evaluatie door ons team.

Lokaal & familiaal

Als familiebedrijf met sterke wortels in Lier kennen we de noden van iedere Lierenaar als geen ander. Zo kunnen we op elk niveau het juiste advies verlenen. Als zelfstandig kantoor maken we ook eigen keuzes in personeelsbeleid en kunnen we zo de beste service mogelijk bieden.

Ons ervaren team

Bart De Smedt: expert in kredieten, financiering en verzekeringen

Bart De Smedt

Heb je een vraag over je krediet, financiering of verzekeringen? Bart staat je met raad en daad bij.

Kristine Torfs: adviseert je over beleggen en vermogensbeheer

Graziella Dendale

Als expert inzake beleggen en vermogensbeheer adviseert Graziella jou vakkundig om je vermogen te laten groeien.

Graziella Dendale: expert inzake vermogensbeheer en beleggen

Kristine Torfs

Graziella krijgt de hulp van Kristine om jou te adviseren rond beleggen en vermogensbeheer. Samen brengen ze de nodige know-how aan de dag om je op maat te adviseren.

Harry De Smedt: ervaren ondernemer en CEO Cumfides Lier

Harry De Smedt

Een ervaren ondernemer die al jaar en dag meedraait in de wereld van start- en scale-ups. Het aanspreekpunt voor de Lierse ondernemer.

Thomas individuele foto

Thomas Van den Broeck

Thomas is verzekeringsdeskundige met jarenlange ervaring op gebied van particulieren, vennootschappen en VME’s.

Neem contact op voor jouw verzekeringsvoorstel

Onze sterke punten

Ons kantoor is gevestigd in hartje Lier, op de Kolveniersvest. Elke dag zitten we middenin wat er reilt en zeilt in onze prachtige stad. Met advies en expertise ondersteunen graag alle Lierenaren om hun ambities en dromen te verwezenlijken.

Een team van specialisten staat voor je klaar met het best mogelijk advies en begeleiding in jouw toekomstplannen

Ons kantoor heeft 35 jaar ervaring aan boord. Zo brengen we de nodige know-how aan tafel zodat jij een topbegeleiding krijgt.

We werken graag op maat van jouw behoeften. Wij luisteren naar jou om zo een oplossing op maat van je behoeften voor te stellen.

Werken bij Cumfides?

Ben je op zoek naar een betekenisvolle carrière waar je een verschil kunt maken? Cumfides investeert in jouw groei en balans tussen werk en privé. Je krijgt de kans om elke dag een impact te hebben, klanten te beschermen en hun toekomst veilig te stellen. Ontdek hier onze openstaande vacatures.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.